Home » Frames

Zoals al aangegeven is zijn de frames afkomstig van Light Carbon in China. Hieronder kan u wat informatie terug vinden over de fabriek in China. Als er vragen zijn, aarzel zeker niet en contacteer ons. Ik sta u graag te woord en zoek samen met u en de collega's naar de gepaste antwoorden.

 

Wie is LightCarbon?

 

Xiamen LightCarbon Composite Technology Co., Ltd. is de toonaangevende fabrikant van carbon fietsonderdelen in China.

Onze belangrijkste producten zijn: carbon frames en carbon velgen.

2012 – We hebben een fabriek voor koolstofframes opgezet in Huizhou City, in de provincie Guangdong. Sindsdien zijn we begonnen met het ontwikkelen en produceren van carbon frames en carbon vorken.

2015 – We hebben aandelen gekocht van een fabriek voor koolstofvelgen in Xiamen City, in de provincie Fujian. Tegelijkertijd hebben we een internationaal LightCarbon-team opgericht, dat de internationale verkoop en after-sales service verzorgt.

Sinds 2016 zijn we begonnen met exposeren op wereldwijde fietstentoonstellingen, waaronder Eurobike, Interbike, Cosmo Bike, enz. En hebben we zakelijke relaties opgebouwd met veel bekende merken. Na 7 jaar snelle ontwikkeling, hebben we klanten in meer dan 50 landen.

Waarom ons vertrouwen?

 

We hebben meer dan 20 ingenieurs in onze R&D-afdeling. Sommigen van hen hebben meer dan 15 jaar ervaring in de fietsindustrie met carbonframes, plus werkten in OE-fabrieken voor merken van Specialized, Cannondale, Pinarello enz... Met de steun van ervaren R&D Dept. zijn we altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten.

 

Al onze carbonframes en velgen zijn gemaakt van koolstofvezel met hoge modulus (Toray T700, T800 en T1000) en ze zijn getest volgens de nieuwe ISO4210-norm.

Daarnaast verhogen we de testnorm naar 20% om strenger te kunnen testen. We beginnen pas met massaproductie als onze nieuwe producten alle tests met succes hebben doorstaan.

 

Garantie: Op al onze carbon frames en vorken, carbon velgen en wielen wordt 2 jaar kwaliteitsgarantie geboden.

 

Op dit moment zijn er ongeveer 180 werknemers in onze fabriek voor koolstofvelgen en ongeveer 150 werknemers in onze fabriek voor koolstofframes. Onze huidige productiecapaciteit is:

 

carbon frame ---> 2000 sets/maand

carbon vork ---> 3500 stuks/maand

carbon velg ---> 4500 stuks/maand

carbon wiel ---> 1000 paar/maand